وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد
سرخط خبرها

رئیس مجلس: قانون مجلس در مورد کنکور قابل لغو نیست| تغییر قانون وضع شده فقط در مجلس امکان‌پذیر است

  • کد خبر: ۱۳۳۸۲۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
رئیس مجلس: قانون مجلس در مورد کنکور قابل لغو نیست| تغییر قانون وضع شده فقط در مجلس امکان‌پذیر است
رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده مردم محلات در مورد مصوبه شورای انقلاب فرهنگی پیرامون کنکور گفت: قانون مجلس در مورد کنکور قابل لغو نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه نشست علنی روز (چهارشنبه، ۱۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، علیرضا سلیمی در تذکری با استناد به بند ۱۱ ماده ۲۲ و اصل ۷۱، ۵۷ و ۵۸ قانون اساسی درباره روندی که در برخی از نهاد‌ها آغاز شده و خود را جای مجلس گذاشته و تصمیم گیری می‌کنند، گفت: متاسفانه برخی نهاد‌ها که کارکرد سیاستگذاری و راهبری در مسیر‌های کلان را دارند، وارد حوزه تقنین درباره امور جزئی شده اند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ناچارم در این خصوص به صورت جزئی بیان کنم که شورای عالی انقلاب فرهنگی علیرغم تاکیدات فرهنگی و دستورالعمل مشخص شده، گاهی وارد قانونگذاری می‌شود، اینکه در موضوع کنکور این بحث را دیده ایم غافل از اینکه اصل ۷۱ قانون اساسی به صراحت قانونگذاری را حق مجلس می‌داند و فصل ششم قانون اساسی به صورت روشن و واضح تقنین را حق مجلس دیده است، همچنین اصل ۵۷ که درباره قوا است، قوه تقنینی را مجلس تلقی کرده که قانونگذاری کند.

وی ادامه داد: خواهش دارم با توجه به اقدام شورای عالی که مغایر قانون اساسی و مغایر ماموریتی است که حضرت آقا به آن‌ها داده که با اصل ۱۱۰ نیز مغایرت دارد، وارد مسائل جزئی نشوند چرا که ورود به بحث کنکور در شأن این شورا نیست و شأن آن‌ها بالاتر است و نباید خود را تنزیل داده و وارد مسائل جزئی شوند.

سلیمی اضافه کرد: دستور صریح رهبر انقلاب به شورای انقلاب فرهنگی این بود در مواردی که مجلس ورود یافته شورای عالی نباید ورود پیدا کند، مجلس درباره کنکور ورود پیدا کرده و قانون کنکور در مجلس مصوب شده، پس چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی قانون صریح مجلس را وتو می‌کند لذا خواهش داریم در این حوزه از حق خود دفاع کرده و شما (رئیس مجلس) که مکرر نشان داده اید از شأن مجلس دفاع می‌کنید تذکر لازم را به شورای عالی انقلاب فرهنگی داده به خصوص که الان که فصل ثبت نام دانش آموزان است و مردد هستند که چه تصمیمی بگیرند حتی متولیان و مدیران استانی نمی‌دانند چه اقدامی کنند و در حالت تردید هستند لذا با تدبیر خود دستور لازم را بدهید.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر، گفت: این نکته قابل توجه است که این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی و هم به صورت جداگانه با رئیس جمهور بحث شد و یک جلسه نیز بین نمایندگان و افرادی از این شورا برگزار شد.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: همین طور که اشاره کردید مرکز قانونگذاری حتما مجلس است و قانونی که مجلس وضع کرده قابل لغو نیست به جز اینکه تغییر آن قانون در خود مجلس انجام شود و این موضوع مبتنی بر قانون اساسی است که این مسئله پیگیری و به صورت مکتوب هم به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس شده و ان شاءالله حل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->